Go to account settings

Over Shade

Shade staat voor tijdloze designerkleuren met persoonlijkheid


Shade combineert een jonge moderne geest met hoogwaardige verfkwaliteit om jouw *thuis* die sprankel persoonlijkheid te geven.

De productie én samenstelling van onze kleurencollectie gebeurt in België door experts met smaak, gevoel voor interieur én voor kwaliteit. Niet zomaar een laag kwaliteitsverf, maar een verpersoonlijking van jouw thuisbasis.

Kelly Claessens, founder van interieurzaak La Fabrika in Brussel, stelde kleurrijke maar vooral klassevolle en tijdloze kleurencollecties samen. 63 unieke kleuren die een perfecte match met elkaar vormen. Zo wordt het voor jou een *fool-proof* operatie om jouw interieur te verrijken met uitermate unieke tinten.

Kiezen voor Shade is kiezen voor duurzaamheid, lokale productie en vakmanschap. De kleurencollectie is één aspect, maar de superieure kwaliteit van de gehele collectie van Shade is wat écht het luxueuze gevoel brengt. Jouw interieur verdient het om jarenlang een mooie en afgewerkte basis te vormen van jouw leven. En daar hoort een verf van hoge kwaliteit bij. 

Shade by Kelly


Kelly's palet van 17 designerkleuren zit vol energie en
joie de vivre. De levendige kleuren vullen de wat zachtere Shade Essentials collectie perfect aan. Samen creëren ze onverwachte en spannende kleurencombinaties die gedurfdheid in interieurdesign volledig herdefiniëren. Durf met deze collectie je persoonlijkheid echt te vertalen naar je interieur.

Shade Essentials


Het perfect gebalanceerd palet van 46 eigentijdse kleuren, zorgvuldig uitgekozen zodat ze naadloos bij elkaar passen en naar hartenlust gecombineerd kunnen worden. Alle kleuren van onze Shade Essentials hebben een vleugje grijs in zich, waardoor een bijzonder geraffineerde, tijdloze collectie is ontstaan. De perfecte basis voor een verfijnd en stijlvol interieur. Een interieur dat er niet alleen vandaag de dag hoogwaardig uitkomt, maar de test der tijd met glans doorstaat.

Producten


Shade wordt sinds 2018 geproduceerd door een team gepassioneerde *paint lovers*. De combinatie van uitmuntende grondstoffen en geraffineerde pigmenten maken dat ons team producten kan creëren die van absolute topkwaliteit zijn. Jouw stukje tijdloze luxe in huis. De producten van Shade zijn watergedragen. Dat we dan ook aan de nieuwste normen van de EU voldoen, is een evidentie.

Shade voor binnen én buiten


We gaan niet alleen voor een perfect afgewerkt interieur, ook jouw exterieur mag genieten van Shade’s kwaliteit. Een gebalanceerd aanbod van primers, muurverf, houtverf tot zelfs afwerkingslak voor je vloer en verf voor je gevel. Zodat je volledig omringd bent in een perfecte afwerking in designerskleuren.

Let’s keep in touch!

Maak je geen zorgen, we zullen niet spammen

Your Cart — 0

You cart is currently empty

Inloggen

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »