Go to account settings

Leveringen en Afhalen

Leveringen


Voor de levering van je bestelling doen we een beroep op Bpost, koerierdiensten en gespecialiseerd transport. 

De verzendkosten worden voor elke bestelling berekend tijdens het afrekenen.

Bestellingen worden geleverd op het afleveradres dat de klant heeft opgegeven tijdens het maken van de bestelling. Bestellingen worden geleverd van maandag tot vrijdag tijdens de normale kantooruren.

Wanneer je bestelling klaar is voor verzending, ontvang je per e-mail een trackingnummer. De levertijd is afhankelijk van het land van levering.

Grotere bestellingen of bestellingen die speciale aandacht vereisen, worden geleverd door gespecialiseerd transport. In dit geval informeren we je van tevoren over de levertijd en proberen we deze altijd samen met jou te plannen.

Alle leveringen worden gedaan op de begane grond bij de ingang van het huis/gebouw, uitgevoerd door 1 persoon/chauffeur. Hoewel we alle verfbestellingen met de grootste zorg verpakken, is het de verantwoordelijkheid van de klant om de verpakking te inspecteren op eventuele schade en dit te melden aan de vervoerder. Als er duidelijke tekenen zijn van geknoei of schade door een verkeerde behandeling tijdens het transport, heeft de klant het recht om de levering te weigeren. In dergelijke gevallen moet de klant eventuele klachten zo snel mogelijk of binnen drie werkdagen na levering aan de verkoper melden.

Afhalen


Je kunt je bestelling ook afhalen in ons magazijn in Brussel. Dit is alleen mogelijk op afspraak.
Na het plaatsen van je bestelling wordt er contact met je opgenomen zodra je bestelling klaar staat om te worden afgehaald.
Afhalen is gratis.

Let’s keep in touch!

Maak je geen zorgen, we zullen niet spammen

Your Cart — 0

You cart is currently empty

Inloggen

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »