Go to account settings
14 Feb 2024

De juiste kleur kiezen aan de hand van een verfstaal

De juiste kleur kiezen aan de hand van een verfstaal

Verfstalen bieden een realistische weergave van hoe de verfkleur eruit ziet in uw ruimte, onder verschillende lichtomstandigheden. Dit is cruciaal omdat kleuren aanzienlijk kunnen veranderen afhankelijk van het daglicht, kunstlicht en de omgeving. Een verfstaal stelt je in staat de kleur in actie te zien, zodat je zeker bent van je keuze!  


Hoe je verfstaal te bekijken:

  • Juiste oriëntatie: Positioneer de verfstaal verticaal tegen de muur voor een realistische kleurweergave, zoals het eruitziet na het schilderen. Voor meubels, leg de staal horizontaal erop. De oriëntatie beïnvloedt hoe de kleur wordt waargenomen, dus kies de positie zorgvuldig voor een accurate kleurpreview.
  • Bekijk op verschillende tijdstippen: Observeer de verfstaal op meerdere momenten gedurende de dag. Daglicht verandert van warm tot koel naarmate de dag vordert, wat invloed heeft op hoe de kleur wordt waargenomen. Bekijk de staal ook 's avonds onder kunstlicht om een compleet beeld te krijgen.
  • Vergelijk met inrichting: Houd de verfstaal naast meubels, vloeren, en stoffen in uw kamer. Dit helpt om te zien hoe de kleur samengaat met uw huidige of toekomstige inrichting.


Met onze A5 kleurstalen kan je experimenteren met kleur zonder de commitment van een hele muur te schilderen. Het is een eenvoudige, kosteneffectieve manier om ervoor te zorgen dat je de juiste keuze maakt voor uw ruimte.  En ook handig om te hebben wanneer je andere items voor je interieur gaat kiezen.

Bestel vandaag nog je stalen en zet de eerste stap naar uw droominterieur!

Let’s keep in touch!

Maak je geen zorgen, we zullen niet spammen

Your Cart — 0

You cart is currently empty

Inloggen

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »