Go to account settings
14 Feb 2024

Hoe voorkom ik dat ik uitgekeken raak op de gekozen kleur?

Hoe voorkom ik dat ik uitgekeken raak op de gekozen kleur?

Maak weloverwogen keuzes. Kies niet lukraak een kleur omdat je die op dat moment mooi vindt. Stel jezelf de volgende vragen:

  • Past de kleur bij mij?
  • Past de kleur bij mijn gezin?
  • Past de kleur bij dingen die al in de ruimte staan? 

Kleuren met een lage verzadiging, oftewel kleuren met een grijze ondertoon (Shade Essentials), zijn een veilige keuze. Hiermee kun je gemakkelijk combineren. Sommige kleuren zijn toegankelijker dan andere, zoals blauw, groen en roze, vergeleken met oranje, geel en rood.

Let’s keep in touch!

Maak je geen zorgen, we zullen niet spammen

Your Cart — 0

You cart is currently empty

Inloggen

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »